Glazen

 

Kristalheldere kijk

Je brillenglazen bepalen de kwaliteit van je zicht. Met onze jarenlange ervaring garanderen we je het beste resultaat. We volgen de technologische ontwikkelingen op de voet en scholen ons continu bij. En dankzij onze ultragesofisticeerde DNEye Scanner, die stukken performanter is dan de klassieke meettoestellen, bepalen we extreem nauwkeurige parameters. Zo kunnen we ook betere glazen produceren, met een scherper zicht en een breder gezichtsveld.

PLUS-programma: jouw standaard kwaliteitsgarantie voor multifocale glazen

Onze multifocale topglazen zijn áltijd vergezeld van een kwaliteitscertificaat, waarmee je 6 maanden gewenningsgarantie geniet. Zo krijg je ruim de tijd om aan je glazen te wennen. Blijken ze niks voor jou? Dan zoeken we samen naar een nieuwe oplossing. Daarbovenop krijg je een garantie van 24 tot 36 maanden. Vertonen ze een kwaliteitsfout? Dan ontvang je meteen nieuwe. En verlies je je bril tijdens een tripje in Europa of ging hij stuk? Dan ontvang je snel een set noodbrillen op je vakantieadres dankzij de Traveller Service.

Welk glasdesign past bij jou?

UNIFOCALE brillenglazen: dit zijn eenvoudige glazen om van dichtbij of veraf te kijken.

MONO+ brillenglazen: dit zijn unifocale glazen. Ze voorkomen dat je vermoeid geraakt tijdens taken waarbij je vanop korte afstand kijkt.

MULTIFOCALE brillenglazen: deze hoogtechnologische glazen bieden je een scherper zicht vanaf elke afstand. Ze worden volledig op maat van jouw noden afgesteld.

BEELDSCHERMGLAZEN: deze glazen, die een speciale blauwfilter bevatten, verlichten je werk op digitale toestellen. Ze zorgen voor meer ontspanning en meer rust.

ZONNEGLAZEN: al onze zonneglazen zijn uitgerust met een uv-filter die het zonlicht maximaal blokkeert, om de gezondheid van uw ogen te beschermen. Voor sterkere contrasten en om schitteringen te voorkomen, raden we aan ze te laten polariseren.

VERKLEURENDE brillenglazen: liever één bril voor zowel binnen als buiten? Dan zijn deze glazen dé oplossing.

MYOPIE MANAGEMENT brillenglazen: met deze hoogtechnologische glazen kunnen we myopie (bijziendheid) bij kinderen afremmen. Hiervoor moet je eerst langsgaan bij de oogarts.
Onze brillenglazen worden altijd ontspiegeld. Zo heb je geen last van vervelende weerkaatsingen, heb je minder snel krassen én zijn ze gemakkelijker te reinigen.

Wij dragen zorg voor je ogen!