Hoorapparaten

brengt geluid tot leven

Wij werken samen met Hoorcentrum Doudelet, speciaalzaak voor de allerkleinste hoortoestellen, deze wordt geleid door Francois Nicolle en Evelyne Doudelet, beide gediplomeerd audicien.

Om de best mogelijke service te bieden werken onze audiologen steeds op afspraak (zaterdag en maandag).

HOOROPLOSSINGEN

Hoorcentrum Doudelet levert alle soorten hoortoestellen van alle merken.
Wij zijn het meest gekend omwille van onze specialisatie: 'Onzichtbaar horen'. Als enige verdeler in Belgiƫ kunnen we u de exclusieve Haute Hearing-collectie aanbieden. Onafhankelijk advies, hoge kwaliteitseisen en persoonlijke begeleiding kenmerken onze hoogwaardige service. Alvorens de hoortoestellen te programmeren, wordt uw gehoor uitgebreid getest zodat de versterking niet op basis van een gemiddelde rekenregel maar op maat van uw behoeften berekend wordt.
U heeft de vrijheid om verschillende hoorapparaatjes uit te proberen. Zo weet u 100% zeker welke het beste bij u past. Tijdens de geheel vrijblijvende proefperiode wordt u nauwgezet begeleid en opgevolgd om zo de meest optimale versterking te bekomen. Om in specifieke situaties nog beter te verstaan bieden wij u een ruim assortiment hoorhulpmiddelen aan.
Hoorcentrum Doudelet werkt met alle mutualiteiten samen om uw tegemoetkoming in orde te brengen. Dankzij het derdebetalersysteem betaalt u enkel de eigen bijdrage.
De service, het halfjaarlijks onderhoud en 5 jaar garantie bieden u de zekerheid om ook op lange termijn goed te blijven horen. Uw apparaatjes zijn steeds verzekerd tegen diefstal en verlies.

HOORBESCHERMING

Afhankelijk van de situatie waarin u de hoorbeschermer wenst te gebruiken, is er een specifieke filter ontwikkeld. Dankzij de unieke filters is het mogelijk om gesprekken te blijven volgen en het lawaai te dempen. Hierdoor blijft u betrokken bij uw omgeving en ontstaat er geen afgesloten gevoel.
De innovatieve muziekfilter zorgt ervoor dat u van uw favoriete muziek kan blijven genieten zonder vervorming. De hoorbeschermers worden vervaardigd uit een zacht materiaal. Dit zorgt voor extra draagcomfort, ook wanneer u deze voor langere periodes draagt. De effectiviteit van de pasvorm wordt gecontroleerd met een lektest.
U ontvangt persoonlijk advies met betrekking tot manipulatie, plaatsing en onderhoud van uw hoorbeschermers.

Aarzel niet ons te contacteren voor een afspraak en/of info.