Glazen

optiek filip daelman

Kristalheldere kijk

Uw brilglazen bepalen de kwaliteit van uw zicht. Wij volgen de technologische ontwikkelingen op de voet, en scholen ons voortdurend bij. Zo bieden wij u altijd een optimale oplossing. Nog een garantie op een kwalitatief hoogstaand product? Ons kwaliteitsmerk Rodenstock. Ongetwijfeld de beste glaskeuze. Onze jarenlange ervaring liegt niet!

Wij kiezen Rodenstock

Rodenstock is al meer dan 130 jaar een begrip op het vlak van brilglazen. Een van hun belangrijkste kernwaarden? Kwaliteit. En laat dat nu net ook onze filosofie zijn! Rodenstock investeert continu in innovatie en ontwikkeling. Bovendien is de dienstverlening onklopbaar. En biedt het een prima garantie.

Rodenstock Plusprogramma

Het Rodenstock Plusprogramma combineert aantrekkelijke diensten en garanties:

  • De Rodenstock PlusCard is uw kwaliteitscertificaat.
  • U krijgt zes maanden gewenningsgarantie voor uw Rodenstock-multifocaalglazen. Kunt u echt niet wennen? Dan vervangen wij uw multifocaalglazen door een geschikt paar glazen in dezelfde sterkte.
  • U krijgt een 24 tot 36 -maanden kwaliteitsgarantie. Vertonen uw glazen een kwaliteitsfout? Dan ontvangt u meteen nieuwe brilglazen van hetzelfde type, met dezelfde correctiewaarde.
  • Rodenstock-multifocaaldragers genieten van de Traveller Service. Raakt uw bril beschadigd of verloren tijdens een reis in Europa? Dan levert Rodenstock snel een set noodbrillen op uw vakantieadres!

Optimale focus met multifocale glazen

Houdt u de krant alsmaar verder van u af tijdens het lezen? Dan is het misschien tijd voor multifocale glazen. De meeste mensen hebben vanaf hun veertigste meer moeite met zien op korte afstand. Dit is heel natuurlijk. De oorzaak? Een verminderde elasticiteit van de ooglens. Soms volstaat een leesbril. Maar vaak raden wij multifocale glazen aan. Dit zijn brilglazen met een onzichtbaar ‘leesdeel’ in het glas. U ziet scherp op grote afstand, op tussenafstand én dichtbij. Het grote voordeel? U hoeft niet voortdurend te wisselen van bril. Ontdek het volledige gamma Rodenstock multifocaalglazen. En lees meer over de optie multifocale lenzen.

Klare kijk met ontspiegelde brilglazen

Met ontspiegelde brilglazen zijn storende reflectiebeelden en zogenaamde beeldsluiers – onaangename lichtweerkaatsingen – verleden tijd. U ziet scherper en vrijer. En uw bril ziet er beter uit. Kom snel binnen voor pasklaar advies.